Kolejowy Klub Wodny 1929 w Krakowie
Gość
Moda na zwiazki miedzy kajakarzami z roznych klubow jest stale aktualna i znana od dawna
No ja wiem ze fajna para by była hihihih ale do tanga trzeba dwojga!!! muszę niestety obalić trochę wasz przypuszczenia bo nie wydaje misie żeby coś z tego było ale dziękuje ze ktos poruszył ten temat:) a ciebie ubije CARO:P
jeszcze tylko czekamy na wypowiedz szuwarka
przekazcie jej ze jak sie nie zarejestruje to wpadne do klubu ( bynajmniej nie w celach pokojowych )
Ostatnio edytowany przez caro (2008-01-24 20:32:11)
caro napisał:
jeszcze tylko czekamy na wypowiedz szuwarka
przekazcie jej ze jak sie nie zarejestruje to wpadne do klubu ( bynajmniej nie w celach pokojowych)
uważaj caro bo to szuwar wpadnie do Ciebie (bynajmniej nie w celach pokojowych) hehehe
Gość
Dlaczego piszesz o szuwarze w rodzaju nijakim???!!!(napisałes "zalogowało")to zle rokuje na przyszłość waszego związku!!! Walczy nie wiesz ze ona jest dziewczyną?
heh - mijaja juz pomalu 24 godziny a walczy nie odpowiedzial :> dlaczego takie dziwne ? bo rzucilo mi sie w oczy ze wszystkie tematy koncza sie na poscie walczego (prawie wszystkie) kuba- mam nadzieje ze nie bedziesz odpowiadal na swoje posty tak jak na waszym forum :>
to tak:) pierwsze odpowiadam na wszystkie bo che ciągnąć tematy dalej ale za to wy dalej nie piszecie:P A my nie mamy forum no i nigdy sam na swoje posty nie odpowiadam tylko doklejam żeby ktoś pisał
pozdrawiam cieplutko:)
A co jest takie dziwne bo nie rozumiem???? a po za tym jeszcze lubię pisać na tym forum spoko jest:) Buziaki dla kkw NIE TYCZY SIE CHŁOPAKÓW